dimecres, 18 de desembre del 2013

Poll a la citronada



Aquest pollastre el feia en Dikut al maset de Tarragona. 


La tradició li venia de França perquè els seus pares havien viscut a l’èxili. Allà l’havien après i per això en deia així, amb un accent una mica afrancesat i molt sentit de l’humor. Es molt fàcil de fer i el resultat és sorprenent.

 

Ingredients


1 pollastre, si pot ser desossat millor
3 taronges
1 llimona
oli
sal

Elaboració


Es barreja el suc de dues taronges amb el de la llimona i es reserva.
L’altre taronja es fa a rodanxes i també es reserva.
Es fan sofregir els talls de pollastre en oli ben calent, de manera que quedi cruixent.
Quan ja està es torna a posar tot el pollastre a la cassola, s’hi afegeix el suc de taronja i llimona i es deixar fer xup- xup uns 5 minuts. S’hi afegeixen les rodanxes de taronja i es deixa uns 2 o 3 minuts més, procurant que absorveixin be del suc, però que no es trenquin per que les pugueu fer servir per decorar el plat.
També hi és bo afegir, gairebé al final, un polsim de canyella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada