Aquest pollastre el feia en Dikut al maset de
Tarragona.
Ingredients
1 pollastre, si pot ser desossat millor
3 taronges
1 llimona
oli
sal
Elaboració
Es barreja el suc de dues taronges amb el de la
llimona i es reserva.
L’altre taronja es fa a rodanxes i també es
reserva.
Es fan sofregir els talls de pollastre en oli ben
calent, de manera que quedi cruixent.
Quan ja està es torna a posar tot el pollastre a la
cassola, s’hi afegeix el suc de taronja i llimona i es deixar fer xup- xup uns
5 minuts. S’hi afegeixen les rodanxes de taronja i es deixa uns 2 o 3 minuts
més, procurant que absorveixin be del suc, però que no es trenquin per que les
pugueu fer servir per decorar el plat.
També hi és bo afegir, gairebé al final, un polsim
de canyella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada