Les vaig treure de la nevera amb temps perquè perdessin la fredor i les vaig amanir amb una barreja, feta al morter, d'oli, julivert, sal, pebre de canyena i trossets de tomàquet deshidratat que tenia guardat amb oli.
diumenge, 29 de desembre del 2013
Amanida de patates d'ocasió
Aquests dies entre festassa i festassa s'ha de procurar menjar poquet i aprofitar restes que sempre queden. Així que m'havien quedat unes miques de patates bullides amb pell i tallades a discs.
Les vaig treure de la nevera amb temps perquè perdessin la fredor i les vaig amanir amb una barreja, feta al morter, d'oli, julivert, sal, pebre de canyena i trossets de tomàquet deshidratat que tenia guardat amb oli.
Ves per on, va resultar espectacular!
Les vaig treure de la nevera amb temps perquè perdessin la fredor i les vaig amanir amb una barreja, feta al morter, d'oli, julivert, sal, pebre de canyena i trossets de tomàquet deshidratat que tenia guardat amb oli.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada