Ingredients per 2 persones
1/2 conill
1 vaset de vi blanc
1/2 vas d'aigua
2 cull. de mostassa antiga
1 cullaradeta de suc de llimona
100 grs de nata líquida
1 cull de conyac
Farigola
Sal i pebre
Elaboració
- Sofregir els trocets de conill perque siguin ben daurats
- Afegir el vi i deixar que bulli 5 min.
- Afegir sal, pebre la farigola i l'aigua. deixar a foc baix 35 min. (Si es fa a l'olla ràpida, tapar i deixar bullir 10 min)
- Barrejar en un vol la nata líquida, la mostassa, el suc de llimona i el conyac. Batre amb una forquilla.
- Destapar l'olla, afegir-hi la salsa, barrejar i deixar fer xup-xup 10 minuts més, sense que espesi massa.
Acompanyar amb verdures al forn o xampinyons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada