dimecres, 29 d’abril del 2020

Conill a la mostassa

Ingredients per 2 persones


1/2 conill
1 vaset de vi blanc
1/2 vas d'aigua
2 cull. de mostassa antiga
1 cullaradeta de suc de llimona
100 grs de nata líquida
1 cull de conyac
Farigola
Sal i pebre

Elaboració


  1. Sofregir els trocets de conill perque siguin ben daurats
  2. Afegir el vi i deixar que bulli 5 min.
  3. Afegir sal, pebre la farigola i l'aigua. deixar a foc baix 35 min. (Si es fa a l'olla ràpida, tapar i deixar bullir 10 min)
  4. Barrejar en un vol la nata líquida, la mostassa, el suc de llimona i el conyac. Batre amb una forquilla.
  5. Destapar l'olla, afegir-hi la salsa, barrejar i deixar fer xup-xup 10 minuts més, sense que espesi massa.


Acompanyar amb verdures al forn o xampinyons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada