dimarts, 14 de gener del 2014

Amanida de dos salmons


Aquesta recepta me la va passar la meva germana Silvia i va així. Tot i que l'he feta per 12, poso els ingredients per 6 que és més habitual.


Ingredients 


3 patates mitjanes
3 ous
250 gr. de salmó fresc
250 gr. de salmó fumat
2 alvocats
1 llimona
1 ceba tendra gran
40 gr. de vinagre
150 gr. d'oli
sal
1 pot petit de succedani de caviar vermell


Elaboració



El salmó fresc es congela, es descongela i es deixa mitja hora a macerar amb el suc de la llimona. Les patates es bullen amb pell, es deixen refredar i els pelen. Els ous es fan durs.

Es fa una vinagreta barrejant la ceba tendra, el vinagre, l'oli i la sal. Si es fa a la Termomix feu 4 segons a velocitat 5.

Tots els ingredients es tallen a dauets, es barregen amb la vinagreta i es guarda a la nevera en un vol tapat.

Sobre un llit d'enciams variats es fa un cilindre de l'amanida utilitzant els cilindres d'emplatar  i es decora amb succedani de caviar vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada