He fet aquest plat i m'ha quedat molt be el rostit al forn així que en prenc nota per que crec que es pot aplicar a altres carns.
Ho he fet amb una safata del forn plena. Era per 6 persones.
He preparat la carn unes hores abans treient-la de la nevera i untant-la amb llar on he barrejar sal i especies: pebre negre, comí i cúrcuma.
Ho he començat a coure 2 hores abans de l'hora de menjar
Preescalfar el forn a 170 º
Introduir a carn amb la carn lletja cap amunt i deixar-ho 60 min. Durant aquest ahora obrir cada 20 min. i reuntar la carn amb el suc que hagi desprès.
Apujar la temperatura a 180 º i girar la carn. deixar-li 25 min
Untar. Apujar a 190º i deixar-li 10 min.
Queda toba de dins i cruixent per fora.
No tinc foto pero ja la fare la propera vegada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada