Ingredients:
2 Kg de salmó
4 cullerades de sucre
4 cullerades de sal
1 cullerades de pebre negre
1/2 ramet de enet fresc o 1 cullerada d'enet sec
5 cullerades d'oli d'oliva
Elaboració:
Demanar el salmó obert en dues supremes i sense espines. Conservar la pell.
Engrasar amb oli per les dues caras
Barrejar el sucre. la sal, el pebre, l'anet picat.
Amb aquesta barreja untar cada suprema per les dues cares i muntar dins d'una caixa, una sobre l'altre
Tapar amb una fusta i a sobre posar-hi 2 p 3 kgr. de pes
Guardar a la nevera 48 hores i anar donant-li la volta cada 12 hores, regant-ho amb el seu suc
Desmuntar, netejar y regar amb anet sec
Embolicar amb paper film i congelar
Quan es vol utilitzar, es treu del congelador i quan està a mig descongelar es talla en llesquetes fines, segons la recepta en que es vulgui utilitzar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada