Es tracta d'una mousse de torro de xixona que es presenta sobre unes neules i recobert de virutes de xocolata negra.
Ingredients:
500 grs. de torró de xixona
350 grs. de nata liquida
5 fulls de gelatina
250 grs. de nata muntada
32 neules
1 teula de xocolata negra
Preparació de la mousse
1. Muntar la nata, posant la palomilla i girant a 3 i 1/2 fins que estigui al punt. Reservar.
2. Picar els 500 grms. de torró. 4 segs. vel. 4
3. Possar 5 fulles de gelatina a hidratar en un vol amb aigua
4. Afegir 350 grs. de nata líquida i barrejar. 4 segs. vel. 2,5
5. Escorrer la gelatina, afegir i barrejar. 10 segs. vel 3,5
6. Deixar refredar una mica i afegir la nata muntada barrejant amb l'espàtula
7. Posar en un motlle untat amb oli i deixar quallar a la nevera unes 4 hores.
Muntar el plat col.locant rectangles de mousse sobre una filera de neules i posant a sobre virutes de xocolata negra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada