dimecres, 2 de gener del 2019

Torró, neules i xocolata

Aquest postre està inspirat en una proposta de Jordi Roca i queda molt bonic per la presentació. El vaig fer la nit de Nadal.

Es tracta d'una mousse de torro de xixona que es presenta sobre unes neules i recobert de virutes de xocolata negra.


Ingredients:


500 grs. de torró de xixona
350 grs. de nata liquida
5 fulls de gelatina
250 grs. de nata muntada
32 neules
1 teula de xocolata negra


Preparació de la mousse


1. Muntar la nata, posant la palomilla i girant a 3 i 1/2 fins que estigui al punt. Reservar.
2. Picar els 500 grms. de torró. 4 segs. vel. 4
3. Possar 5 fulles de gelatina a hidratar en un vol amb aigua
4. Afegir 350 grs. de nata líquida i barrejar. 4 segs. vel. 2,5
5. Escorrer la gelatina, afegir i barrejar. 10 segs. vel 3,5
6. Deixar refredar una mica i afegir la nata muntada barrejant amb l'espàtula
7. Posar en un motlle untat amb oli i deixar quallar a la nevera unes 4 hores.

Muntar el plat col.locant rectangles de mousse sobre una filera de neules i posant a sobre virutes de xocolata negra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada