Una cua de salmó fresc oberta i sense espines
1 ceba i 1/2
1 all
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
200 grs. de xampinyons
200 grs de retallos de pernil
2 ous
2 pata tes grans
Elaboració:
1/2 ceba tallada a grill i l'all a trcets es posen al foc baixet, Quan la ceba esta transparent s'afegeix el pebrot vermell i el verd fets a trocets. Després s'afegeixen els xampinyons també trocejats i quan la ja'ha begut l'aigua s'hi tiren els troços de pernil i es salteja tot.
Possar el forn a preescalfar a 180 º
Al final s'hi tiren els dos ous batuts per cuallar.
Es col.loca el salmó obert sobre una plata d'anar al forn i es farceix amb les verdures cuallades. S'hi tira 1/2 vas de vi blanc, es cobreix amb pa ratllat i s'hi posen unes rodanxes de llimona.
Es posa la plata al forn preescalfat a 180 º, entre 45 i 60 minuts.
Si es vol es fa un llit de patates fregides amb ceba i es seveix amb un aplata amb el salmó al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada