diumenge, 18 d’agost del 2019

Pastis de peix

Ingredients



  • 500 grs de peix 
  • 1000 grs d'aigua
  • 10 gambes mitjanes pelades
  • 500 grs de nata líquida
  • 6 ous
  • 5 palets de cranc
  • 1 llauna petita d'anxoves
  • Mitja culleradeta de pebre negre
  • 250 grs de tomaquet fregit


Procediment amb Thermimix


Coure els 500 grs de peix al vapor o al microondes
Posar al vas el peix, les 10 gambes, 500 grs. de nata líquida, 6 ous, 5 palets de cranc, les anxoves, mitja culleradeta de pebre negre i 250 grs. de tomaquet. 12 minuts/ 90 º/ vel.4. Si cuan esta es vol que quedi mes fi, cal esperar uns minuts a que baixi la tempeatura, posar l'espatula i triturar a vel. 8
Possar la barreja en un moltllo, donar uns cops perque no quedin bombolles i deixar-lo cuallar a la nevera, dues hores com a mínim.
Desentmoltllar i decorar amb mayonesa, olives, pebrot vermell o el que es vulgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada