Platillo de carn de vedella amb carabassa
Aquest és un plat força lleuger, perquè les patates
tradicionals de l’estofat, s’han substituït per trossos de carabassa i és
boníiiiissim!
Ingredients
per 4 persones
500 gr de carn de vedella per a estofar
1 ceba
3 grans d'all amb pell
2 tomàquets madurs
Una carbassa
Un farcellet d'herbes
Un raig de conyac
1 cubito de caldo de carn
Sal, pebre i comí en pols
Elaboració
Tallem la carn a trossos no massa grans i els sofregim a foc viu en una
cassola ambo li ben calent. Es tracta de segellar totes les cares dels trossets
perquè guardi el suc i quedi més tendre.
Reservem la carn i al mateix oli sofregim la ceba, l’all i el tomàquet.
Hi tirem un bon raig de conyac i ho deixem una mica perquè s’evapori l’alcohol.
Hi posem la carbassa tallada a
daus grans i la carn i ho cobrim tot d’aigua amb una mica de sal i
el cubito. S’ha de coure a foc ben baix, tanta estona com es pugui, fins que la
carn estigui ben tova. De tant en tant s’agafa la cassola per les nanses i es
remena una mica per comprovar que no s’enganxa i evitar que la carabassa es trenqui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada