dilluns, 28 de gener del 2013


Platillo de carn de vedella amb carabassa




Aquest és un plat força lleuger, perquè les patates tradicionals de l’estofat, s’han substituït per trossos de carabassa i és boníiiiissim!

Ingredients per 4 persones

500 gr de carn de vedella per a estofar
1 ceba
3 grans d'all amb pell
2 tomàquets madurs
Una carbassa
Un farcellet d'herbes
Un raig de conyac 
1 cubito de caldo de carn
Sal, pebre i comí en pols



Elaboració


Tallem la carn a trossos no massa grans i els sofregim a foc viu en una cassola ambo li ben calent. Es tracta de segellar totes les cares dels trossets perquè guardi el suc i quedi més tendre.

Reservem la carn i al mateix oli sofregim la ceba, l’all i el tomàquet. Hi tirem un bon raig de conyac i ho deixem una mica perquè s’evapori l’alcohol.

Hi posem la carbassa  tallada a daus grans  i la carn  i ho cobrim tot d’aigua amb una mica de sal i el cubito. S’ha de coure a foc ben baix, tanta estona com es pugui, fins que la carn estigui ben tova. De tant en tant s’agafa la cassola per les nanses i es remena una mica per comprovar que no s’enganxa i evitar que la carabassa es trenqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada