A Xile són boníssimes les paltas; és a dir els advocats. En posen a tot arreu; amanit amb oli
i sal a trossets per acompanyar la carn, amb cebetes en juliana i en tota mena
d’amanides. Com som boníssimes és en aquesta original maionesa de palta que pot servir per acompanyar marisc, peix a la
planxa o senzillament per fer un bon entrepà vegetal
Ingredients
1 ou
1 palta al seu punt (Es important que no sigui
massa dura, ni massa madura)
oli
sal
llimona
Procediment
Es lliga la maionesa com de costum i quan ja
es ben espessa s’ha afegeix la palta a trocets i es continua batent fins a
aconseguir una pasta untuosa i homogènia.
Si es vol es pot condimentar amb llimona, all
o amb alguna alta herba al gust, però sola també és molt bona.
Una versió per cuina lleugera és reduir l’oli
i posar-hi un iogurt descremat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada