dijous, 5 de desembre del 2013

Maionesa de Palta. Viña del Mar. Xile



A Xile són boníssimes les paltas; és a dir els advocats. En posen a tot arreu; amanit amb oli i sal a trossets per acompanyar la carn, amb cebetes en juliana i en tota mena d’amanides. Com som boníssimes és en aquesta original maionesa de palta que pot servir per acompanyar marisc, peix a la planxa o senzillament per fer un bon entrepà vegetal

Ingredients


1 ou
1 palta al seu punt (Es important que no sigui massa dura, ni massa madura)
oli
sal
llimona

Procediment


Es lliga la maionesa com de costum i quan ja es ben espessa s’ha afegeix la palta a trocets i es continua batent fins a aconseguir una pasta untuosa i homogènia.
Si es vol es pot condimentar amb llimona, all o amb alguna alta herba al gust, però sola també és molt bona.
Una versió per cuina lleugera és reduir l’oli i posar-hi un iogurt descremat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada