dimecres, 4 de desembre del 2013

Congrio de Isla Negra. Xile


Charo Chofre y Hugo Arèvalo són dos coneguts cantants xilens de la generació dels 70. 

Darrerament s’han retirat a una caseta de Isla Negra, molt a prop de la de Pablo Neruda i allí han muntat el Restaurant la Candela. Un lloc entranyable, obert al Pacífic, on a més de fer menjars es fa música, poesia i artesanies tradicionals.


Allí vam menjar aquest congrio rojo, amb molt sabor de mar. L'amic Neruda dinava a la taula del costat. 



A la taula del fons la Charo cantava unes cançons per cel.lebrar l'aniversari del seu amic, germà de Violeta Parra. Va saber que hi havia uns espanyols i ens va cantar Palabras para Júlia. Com veieu, tot un luxe.


Ingredients


Un tall o dos de congrio per persona
Farina
Ou
Sal
Oli


Procediment


Es neteja el congrio i se li treuen les espines. Es renta, es sala i s’eixuga. Es passa per ou batut i per farina i es fregeix amb oli abundant i molt calent. Es deixa sobre un paper de cuina per treure l'oli sobrant i es serveix molt calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada