Charo Chofre y Hugo Arèvalo són dos coneguts cantants xilens de la
generació dels 70.
Darrerament s’han retirat a una caseta de Isla Negra, molt a
prop de la de Pablo Neruda i allí han muntat el Restaurant la Candela. Un lloc
entranyable, obert al Pacífic, on a més de fer menjars es fa música, poesia i
artesanies tradicionals.
Allí vam menjar aquest congrio rojo, amb
molt sabor de mar. L'amic Neruda dinava a la taula del costat.
A la taula del fons la Charo cantava unes cançons per cel.lebrar l'aniversari del seu amic, germà de Violeta Parra. Va saber que hi havia uns espanyols i ens va cantar Palabras para Júlia. Com veieu, tot un luxe.
Ingredients
Un tall o dos de congrio per persona
Farina
Ou
Sal
Oli
Procediment
Es neteja el congrio i se li treuen les
espines. Es renta, es sala i s’eixuga. Es passa per ou batut i per farina i es fregeix
amb oli abundant i molt calent. Es deixa sobre un paper de cuina per treure l'oli sobrant i es serveix molt calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada