Fent geologia pels Andes, un dels nostres campaments ha
estat a Las Cabañas de Doña Pipa a Barreal: un autèntic oasi en mig del desert
de Zonda.
Aquí teniu l’enllaç del lloc
Cuinava jo i vaig aprendre a fer aquests zapallitos que són molt senzills i molt
bons, això si, sempre que aconseguiu
verduretes bones i de proximitat, que siguin tant gustoses com les que tenen aquí.
Ingredients
4 zapallitos
(es poden substituir per carbassons molt tendres)
2 pastanagues
2 tomàquets madurs
un dit d'oli
un vas d'aigua
sal i pebre
Procediment
Es tallen els zapallitos a rodones i es posen en una cassola amb aigua a mig
cobrir. Per sobre s’hi tiren les pastanagues ratllades i per sobre els
tomáquests també ratllats. S’afegeix un dit d’oli i es deixa fen xup-xup, amb
el foc ben baix. Es salpebra i quan ja s’ha begut l’aigua i està cuit, es deixa una mica més perquè
s’acabi de confitar amb l’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada