dilluns, 25 de novembre del 2013

Zapallitos de Barreal




Fent geologia pels Andes, un dels nostres campaments ha estat a Las Cabañas de Doña Pipa a Barreal: un autèntic oasi en mig del desert de Zonda.



Aquí teniu l’enllaç del lloc

Cuinava jo i vaig aprendre a fer aquests zapallitos que són molt senzills i molt bons, això si, sempre  que aconseguiu verduretes bones i de proximitat, que siguin tant gustoses com les que tenen aquí.



Ingredients

4 zapallitos (es poden substituir per carbassons molt tendres)
2 pastanagues
2 tomàquets madurs
un dit d'oli
un vas d'aigua
sal i pebre

Procediment

Es tallen els zapallitos a rodones i es posen en una cassola amb aigua a mig cobrir. Per sobre s’hi tiren les pastanagues ratllades i per sobre els tomáquests també ratllats. S’afegeix un dit d’oli i es deixa fen xup-xup, amb el foc ben baix. Es salpebra i quan ja s’ha begut l’aigua i està cuit, es deixa una mica més perquè s’acabi de confitar amb l’oli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada