divendres, 14 de març del 2014

Angules amb pebrots

Avui he fet un plat d'aquells que et vas inventant sobre la marxa i m'ha sortit boníssim, així que us l'explico.

Havia comprat un munt de pebrots vermells, d'aquells tant rodonets i molsuts. Els havia fet escalivats per guardar i se'm ha acudit fer-los amb angules que tenia per dinar.


Ingredients


200 grs. de pebrots escalivats
1 ceba
3 grans d'all
1 culleradeta de pebre vermell
sal, pebre
300 grs. d'angules


Elaboració


Es sofregeix la ceba amb molt poc oli i molt a poc a poc i es reserva. Es tallen els alls a trossets i es tires a la paella amb una mica d'oli i de seguida s'hi afegeixen els pebrots tallats a tires. Es deixa coure una mica amb a paella tapada perquè quedi tou i s'hi afegeix la ceba. 

Es deixa coure uns minuts i s'hi tiren les angules. Es deixa coure, remenant amb compte, perquè les angules no es trenquin i en molt poc temps ja és a punt de menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada