Pàgines

dilluns, 28 de gener del 2013


Platillo de carn de vedella amb carabassa




Aquest és un plat força lleuger, perquè les patates tradicionals de l’estofat, s’han substituït per trossos de carabassa i és boníiiiissim!

Ingredients per 4 persones

500 gr de carn de vedella per a estofar
1 ceba
3 grans d'all amb pell
2 tomàquets madurs
Una carbassa
Un farcellet d'herbes
Un raig de conyac 
1 cubito de caldo de carn
Sal, pebre i comí en pols



Elaboració


Tallem la carn a trossos no massa grans i els sofregim a foc viu en una cassola ambo li ben calent. Es tracta de segellar totes les cares dels trossets perquè guardi el suc i quedi més tendre.

Reservem la carn i al mateix oli sofregim la ceba, l’all i el tomàquet. Hi tirem un bon raig de conyac i ho deixem una mica perquè s’evapori l’alcohol.

Hi posem la carbassa  tallada a daus grans  i la carn  i ho cobrim tot d’aigua amb una mica de sal i el cubito. S’ha de coure a foc ben baix, tanta estona com es pugui, fins que la carn estigui ben tova. De tant en tant s’agafa la cassola per les nanses i es remena una mica per comprovar que no s’enganxa i evitar que la carabassa es trenqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada